Ik ben beschikbaar voor zowel keukenwerk als eventcatering. Neem contact op voor een offerte!
Relevante werkervaring
Jan 2024 tot heden: Mad Bob
Jun tot Nov 2023: Sous-chef bij Kanis
Verantwoordelijkheden
- Voedselvoorbereiden
- Koken
- Bestellingen beheren
- Voorraad beheren en organiseren
- Koks en keukenhulp opleiden
- HACCP-documentatie opmaken en beheren
- Schoonmaaklijsten opmaken en beheren
- Allergenenlijsten opmaken
- Recepten opshrijven
- Schoonmaaktaken
Resultaten
- Ik heb het restaurant tot op een voldoend niveau gebracht qua documentatie.
- Ik heb een keukenhulp opgeleid tot de functie kok en ik heb diverse collega’s geholpen en geadviseerd.
- Ik was het daadwerkelijke aanspraakpunt voor alle keukenpersoneel behalve de chefkok, die deeltijds werkte.
Apr tot Mei 2023: Assistent-chef bij Mediamatic Eten
Verantwoordelijkheden
- Voedselvoorbereiden
- Koken
- Voorraad beheren en organiseren
- Helpen met een kok opleiden
- Schoonmaaktaken
Resultaten
- Ik heb hier de neiging tot een bedachtzamere platingstijl opgepikt.
Feb 2023: Chef-kok bij Mr. Stacks
Verantwoordelijkheden
- Voedselvoorbereiden
- Koken
- Bestellingen beheren
- Voorraad beheren en organiseren
- Koks en keukenhulp opleiden
- HACCP-documentatie opmaken en beheren
- Schoonmaaklijsten opmaken en beheren
- Allergenenlijsten opmaken
- Personeel inplannen
- Schoonmaaktaken
Resultaten
- Ik heb snel het respect van mijn koks verdiend goede begeleiding, goed luisteren, en vaardigheden laten zien.
- Ik heb de efficiëntie in de keuken verbeterd door de opstelling van de keuken veranderen; mijn koks hebben hiervan geleerd en zijn verder gegaan met zelf de efficiëntie verbeteren.
Jul 2022 tot Jan 2023: Sous-chef bij Mr & Mrs Watson’s
Verantwoordelijkheden
- Voedselvoorbereiden
- Koken
- Bestellingen beheren
- Voorraad beheren en organiseren
- Koks en keukenhulp opleiden
- HACCP-documentatie beheren
- Schoonmaaklijsten beheren
- Recepten aanpassen
- Schoonmaaktaken
Resultaten
- Ik heb de keuken geleid door het regelen van procedures zoals voorraaddocumentatie, openings- en sluitingslijsten, en mise en place.
- Ik werdt verantwoordelijk voor communicatie tussen de keuken en de voorkant door ermee een goed rapport opbouwen.
- Ik heb vier nieuwe koks opgeleid in de keuken.
Jun 2022: Kok bij Vermaat ARTIS
Verantwoordelijkheden
- Voedselvoorbereiden
- Koken
- Schoonmaaktaken
Resultaten
- Mijn collega’s dachten dat ik Nederlands was voordat ik hen vertelde dat ik Brits ben.
Nov 2021 tot Mei 2022: Zelfstandig werkende kok bij Flower Burger
Verantwoordelijkheden
- Voedselvoorbereiden
- Koken
- Afwassen
- Voorraad beheren en organiseren
- Koks en keukenhulp opleiden
- Schoonmaaktaken
Resultaten
- Ik heb de efficiëntie verbeterd in de keuken door procedures aanpassen, een witbord ophangen, en overleggen met het management.
Nov 2021: Afwasser bij Aubergini
Verantwoordelijkheden
- Schoonmaaktaken
- Helpen met voedselvoorbereiden
- Helpen met koken
Resultaten
- Ik heb hier de voedselhygiëne verbeterd door een schoonmaakrooster bedenken.
Jun tot Okt 2021: Liniekok bij Vegan Junk Food Bar
Verantwoordelijkheden
- Voedselvoorbereiden
- Koken
- Afwassen
- Schoonmaaktaken
- Helpen met liniekoks opleiden
Resultaten
- Ik kreeg hier mijn passie voor keukenwerk.
- Ik moest een paar nieuwe collega’s opleiden, waarvan ik genoot.
- Ik heb de efficiëntie verbeterd in de keuken door trucjes bedenken en het witbord opnieuw opstellen.
- Ik zou onderhandelen toen er een probleem was tussen het management en het keukenteam.
- Ik kreeg hier de reputatie van “de beste afwasser in Holland”.
Relevant vrijwilligerswerk
Ik kook sinds Oktober 2023 voor de volkskeukens en verzamelingsacties van Horeca United.
Relevante kwalificaties
- Sociale Hygiëne in 2024
- Vakkracht sinds 2022
- Voedselhygiëne bij Maximus Training in 2018
- COSHH (beheersing van gevaarlijke stoffen) bij Merseyrail in 2018
- Brandveiligheid bij Merseyrial in 2018
- Eerste hulp en reanimatie bij Merseyrail in 2018